Tømmerflåder, kannibaler og en frossen lort

Kom og hør ægte eventyr om vilde tømmerflåder, yetier, flyvende blæksprutter, venlige kannibaler og forsvundne fly. Og klip din egen afskyelige snemand og lav en frossen lort.
Tag med ud på eventyr
Tag med ud i verden, når børnebogsforfatter Line Friis Frederiksen fortæller om nogle af de store eventyrhelte. Du kommer til at møde Peter Freuchen, Thor Heyerdahl, Amelia Earhart, Edmund Hillary og Jens Bjerre.
Bagefter kan du klippe en afskyelig snemand, for sådan en tog Edmund Hillary på jagt efter i Himalaya. Du kan lave din egen frosne lort i ler. For sådan en gravede polarforskeren Peter Freuchen sig ud med, da han engang var sneet inde. Påstod han i hvert fald selv. Og så kan du bygge din egen tømmerflåde á la Thor Heyerdahl.
Måske får du gode idéer til selv at tage på eventyr en dag. Men pas på…for vi kan allerede nu afsløre, at mange af eventyrerne ikke var helt artige som børn.
Om Line Friis Frederiksen og bogen
Line er tv-vært, forfatter og medlem af Kvindelige Eventyreres Klub og har for nylig udgivet børnebogen ‘Eventyrlige ekspeditioner og opdagelsesrejser’ hos Gyldendal.
Her kan du læse om 32 mennesker, der er draget ud på meget forskellige eventyr.
Line fortæller fantastiske og eventyrlige historier fra den virkelige verden – i børnehøjde. Og bagefter er der kreaværksted, hvor du kan bygge og klippe eventyrlige ting. Og du kan også tage på skattejagt.
Aldersgruppe: 6-10-årige med voksne. Og selvfølgelig barnlige og eventyrlige sjæle!
Ingen billetbestilling, I møder bare op 🙂

Del denne artikel

Detaljer

Dato

9. juni 2024

Tidspunkt

16:00

-

18:00

Sted

Museumsgrunden

Adresse

Pris fra

Kr. 0,-

Mere info